Press | Meubelen Gova

Press

Kampioen bij Gova
19/02/2015

Home Market maakt plaats voor SofaExpress.beLier - Bij meubelen Gova werd een bekend veldrijder gespot. Na een geweldig veldrit seizoen blijkt Wout Van Aert tijd te hebben om, samen met zijn vriendin, op zoek te gaan naar sfeervolle meubelen voor hun woning.
Dat de jonge Wout en zijn vriendin voor een meubelzaak met meer dan 50 jaar ervaring kozen is geen verrassing. Tussen het zeer gevarieerd en ruim aanbod aan kwaliteitsmeubelen vindt zowat iedereen er zijn gading. Net zoals Wout heeft Gova de ambitie om op kop te rijden. Met het tot de verbeelding sprekende aanbod, de onvervalste kwaliteitsvolle service en bekwame adviseurs heeft Gova zich ontpopt tot een echte winnaar. “We zijn blij dat dé revelatie van het veldrijden en zijn vriendin hier hun huiselijke warmte vonden,” zegt men bij Gova. Adres: Hoofveldweg 95, Lier, 03 491 06 90. Info: www.gova.be (elva/foto elva)

 

Meubelen Gova opent salonwinkel
15/02/2015

Home Market maakt plaats voor SofaExpress.beLier - Wie kent Gova niet. De wijd en zijd gekende meubelzaak die langs de ring van Lier gelegen is en zich profileert als dé betere in zijn sector. Verkoopadviseurs Tilly Sinac en Chris Imbrechts geven een rondleiding in SofaExpress.be, de nieuwe zaak die Gova opende.

Bron: http://www.dezondag.be

Lees meer

 

 

Home Market maakt plaats voor SofaExpress.be
07/01/2015

Home Market maakt plaats voor SofaExpress.beLier - De bekende meubelzaak Gova heeft aan de Antwerpsesteenweg 391 in Lier dit weekend SofaExpress.be geopend. Daar was tot voor kort Home Market gevestigd.

Bron: http://www.gva.be/

 

Lees meer