Back to top

OFFICE

Een goed zitcomfort is van onschatbare waarde wanneer je een zittende job hebt. Vermijd rugklachten en kies dus voor een ergonomische bureaustoel en bureautafel die perfect bij je passen. Hieronder een greep uit ons aanbod aan kantoormeubilair. 

Een rustgevend en stijlvol kantoor inrichten met Gova Meubelen

Moet je regelmatig werk gedaan krijgen in je eigen huis? Of zijn je kinderen op zoek naar een goede plek om schoolwerk te maken? Dan is een speciale kantoorruimte van onschatbare waarde. Hier heb je al je belangrijke spullen bij de hand en word je door niets of niemand afgeleid. Tegelijkertijd wil je je hier zo comfortabel mogelijk voelen. Daarom moet je dit kantoor inrichten met stijlvolle en rustgevende meubelen die ook nog eens ergonomisch verantwoord zijn. Ben je op zoek naar kantoor meubelen van de beste kwaliteit? Dan ben je bij Gova Meubelen aan het juiste adres. Dankzij ons assortiment richt je het thuiskantoor van je dromen in.

Ga je je kantoor inrichten, dan is het belangrijk om dat op een verantwoorde manier te doen. Urenlang stilzitten is namelijk zwaar voor je lichaam. Maak je kantoorruimte zo aangenaam mogelijk door een ergonomische bureaustoel uit te kiezen. Deze stoelen zijn nauwkeurig in te stellen en ondersteunen je lichaam optimaal. Dat zorgt voor meer comfort, maar ook voor een gezonde houding. Let meteen op de hoogte van je bureau, want ook deze moet je aan je lengte aanpassen. Maak je met meerdere mensen gebruik van hetzelfde thuiskantoor? Geen probleem, dan kies je gewoon voor een makkelijk verstelbaar bureau.

Kantoor meubelen moeten niet alleen comfortabel zijn, maar ook bij je passen. Bij Gova Meubelen voorzien we je altijd van advies en kantoor inspiratie. Samen kijken we naar je woonstijl en zijn we in staat om een rustgevende en professionele kantoorruimte in te richten. Ben je een groot liefhebber van de klassieke look? Of houd je juist van een moderne of industriële stijl? Ons assortiment kantoor meubelen is breed en dus geschikt voor iedereen. Orden je documenten en kantoorartikelen in een op maat gemaakte kast en kleed je kantoor aan met een luxe zetel waarin je belangrijke papieren doorneemt. Wat je wensen ook zijn, wij realiseren ze.

Of je nu op zoek bent naar bureaustoel, bijzettafel of comfortabele zetel voor in je thuiskantoor: bij Gova Meubelen helpen we je graag op weg. Kom gerust een keer langs bij onze winkel voor kantoor inspiratie en op maat gemaakt advies. Je kunt ook bij Gova terecht voor comfortabele sofa's, prachtige accessoires en stijlvolle slaapkamermeubels. Neem een kijkje op deze pagina, kom een keertje langs of neem contact met ons op voor al je vragen.

 

12.000m2 woonplezier bij Gova

Zitten
Alles voor je woonkamer:
van loungezetel tot relax.

Wonen
De gezelligste momenten,
beleef je aan de eettafel.

Slapen
Kies voor de slaapkamer van jouw dromen

Woonaccessoires
Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Gova Meubelen staat garant voor kwaliteit

60 jaar
ervaring

12.000 m2

Interieur
adviseurs

Levering &
Montage

Nazorg

Open op
zondag