Back to top

SLAAPKAMERS

In onze slaapkamer spenderen we gemiddeld 6 tot 8 uur per dag. Een goede inrichting is daarom van groot belang. Een ordelijke en mooie slaapkamer brengt je helemaal tot het rust. Bovendien draagt het bij tot een degelijke nachtrust.

Onze interieurspecialisten helpen je graag een handje met de inrichting van je slaapkamer! Zo word je ’s morgens fris en stressloos wakker!

Creëer de mooiste slaapkamer inrichting dankzij Gova Meubelen

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in je woning. Je brengt er iedere dag gemiddeld acht uur in door, dus je wilt je natuurlijk wel op je gemak voelen. Met de juiste slaapkamer inrichting is dat geen enkel probleem. Creëer een oase aan rust en geniet van zorgeloze slaap dankzij stijlvolle meubelen en accessoires. Bij Gova Meubelen vind je hét slaapkamer meubel dat je zoekt.

In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende essentiële items voor in je slaapkamer. Dat begint natuurlijk bij het bed. Wat is er nou fijner dan 's avonds op een heerlijk zacht bed neerploffen, dat jouw lichaam op de perfecte manier ondersteunt? Bij ons vind je verschillende boxsprings die allemaal maximaal slaapcomfort bieden. Ga voor een bed met een verstelbare bodem, voor onbezorgde ontbijtjes op bed. Al deze bedden zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zo creëer je altijd de optimale slaapkamer inrichting, ongeacht de grootte van de ruimte.

Naast onze collectie boxsprings heb je ook de keuze uit dressings en kasten. Hierin berg je al je kleding, lakens en sieraden op, wat je slaapkamer rustig doet ogen. Het is mogelijk om een op maat gemaakte kast te bestellen bij Gova Meubelen. Op deze manier kan je de slaapkamer inrichting van je dromen creëren, met een slaapkamer meubel dat perfect is afgestemd op jouw interieur. Je bepaalt zelf de kleur, vorm en afmetingen van de kast.

Voor iedere slaapkamer meubel geldt dat deze in talloze stijlen verkrijgbaar is. Zo is het mogelijk om een prachtige landelijke slaapkamer in te richten, maar je kunt ook bij Gova Meubelen slagen voor een moderne, industriële of juist klassieke stijl. Er is voor ieder wat wils, inclusief meubelen voor een knusse kinderkamer. Onze interieurspecialisten denken graag met je mee en geven je op maat gemaakt advies. Samen kijken we naar je wensen en stellen we een plan op om een rustgevende en uitnodigende slaapkamer inrichting te realiseren.

Ben jij dus op zoek naar dat perfecte slaapkamer meubel, wil je een comfortabele boxspring kopen of wil jij je slaapkamer naar een hoger niveau tillen met een op maat gemaakte kast? Dan ben je bij Gova Meubelen aan het juiste adres. Neem gerust een keer contact met ons op voor meer informatie. Op onze website vind je niet alleen slaapkamermeubelen, maar ook alles voor je woonkamer, thuiskantoor en nog veel meer.

12.000m2 woonplezier bij Gova

Zitten
Alles voor je woonkamer:
van loungezetel tot relax.

Wonen
De gezelligste momenten,
beleef je aan de eettafel.

Slapen
Kies voor de slaapkamer van jouw dromen

Woonaccessoires
Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Gova Meubelen staat garant voor kwaliteit

60 jaar
ervaring

12.000 m2

Interieur
adviseurs

Levering &
Montage

Nazorg

Open op
zondag