Back to top

SAUNACO

Elegantie troef bij modulair design

Een prachtig design met eerlijke materialen: dat is SAUNACO. Deze modulaire collectie is afgewerkt met de hoogste afwerkingsgraad, waardoor je een meubel hebt voor het leven. SAUNACO staat voor Belgisch vakmanschap, gestroomlijnd design en tijdloze finesse.

Gepersonaliseerd tot in het kleinste detail

Meubelen GOVA helpt jou in het creëren van jouw unieke look. Wat jouw wensen ook zijn, wij hebben er oor naar. Samen tekenen wij jouw dromen uit. En dankzij ons unieke tekenprogramma, zetten we alles meteen op papier. Zo kan je meteen ook zien of het helemaal is zoals je in gedachten had, of juist toch nog de puntjes op de i wilt zetten. 

SAUNACO is 100% Belgisch

Laat je vooral inspireren door de eindeloze maatoplossingen die dit merk te bieden heeft. Steeds met oog voor elegantie, kwaliteit en vernuft design. Kortom, vakmanschap in combinatie met de nieuwste technieken. En dankzij het unieke productieproces dat volledig in België gebeurt, zijn we zeker van een eerlijk en duurzame manier van werken en een nauwgezette kwaliteitscontrole. Kortom, SAUNACO is meer dan het ontdekken waard.

Graag de brochure ontvangen om zelf te zien wat alle mogelijkheden zijn? Laat gerust je gegevens achter en wij sturen jou de brochure per mail door!

12.000m2 woonplezier bij Gova

Zitten
Alles voor je woonkamer:
van loungezetel tot relax.

Wonen
De gezelligste momenten,
beleef je aan de eettafel.

Slapen
Kies voor de slaapkamer van jouw dromen

Woonaccessoires
Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Gova Meubelen staat garant voor kwaliteit

60 jaar
ervaring

12.000 m2

Interieur
adviseurs

Levering &
Montage

Nazorg

Open op
zondag