Back to top

LEDEREN HOEKSALONS

Plannen om een nieuwe lederen hoeksalon te kopen?

Dat is een uitstekend idee, want met een lederen hoeksalon van Gova Meubelen zit je gegarandeerd goed. Zo biedt een ruime vijf- of zevenzitter plaats aan het hele gezin. Je creëert er bovendien direct een behaaglijke zithoek mee waar je gezellig samen naar de televisie kunt kijken. Zin om een avondje bij te praten met familie of vrienden? Geen enkel probleem als je een comfortabele, lederen hoeksalon hebt. Hoe jij je huis ook hebt ingericht, een knusse hoekbank is bij ons verkrijgbaar in vele soorten en maten. Een hoeksalon past in elke woonstijl, van super trendy tot klassiek en van landelijk tot industrieel.

Voel je thuis in een hoeksalon leder

Een hoeksalon leder is een uitkomst als je een kleine ruimte moet inrichten waar bijvoorbeeld te weinig plaats is voor een bank en een aantal losse fauteuils. Ook kan een royale hoekbank prima gebruikt worden om een hele grote ruimte of een loft op te delen. Een stijlvolle lederen hoeksalon is prachtig om te zien en een echte blikvanger, maar er zijn nog veel meer voordelen. Zo is een lederen hoeksalon altijd heel solide, waardoor de bank ook zeker tegen een stootje kan. Je zult er vele jaren plezier van hebben. Leder is bovendien een sterk materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is.

Optimaal genieten van het zitcomfort

Uiteraard vind je bij ons ook luxueuze hoeksalons van leer met een geïntegreerde relaxfunctie. Onmisbaar voor iedereen die na een lange werkdag graag thuis wil relaxen. Wil je gewoon even met de voeten omhoog, of een half uurtje helemaal languit liggen? Met de relaxfunctie kan het allemaal. Neem snel een kijkje bij ons uitgebreide assortiment en ontdek die mooie hoeksalon die precies aan jouw wensen voldoet. Gaat jouw voorkeur toch uit naar een stoffen hoeksalon? Ook dan ben je bij Gova Meubelen aan het juiste adres. Datzelfde geldt voor alle andere meubels die je nodig hebt om jouw woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor eens helemaal opnieuw in te richten.

12.000m2 woonplezier bij Gova

Zitten
Alles voor je woonkamer:
van loungezetel tot relax.

Wonen
De gezelligste momenten,
beleef je aan de eettafel.

Slapen
Kies voor de slaapkamer van jouw dromen

Woonaccessoires
Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Gova Meubelen staat garant voor kwaliteit

60 jaar
ervaring

12.000 m2

Interieur
adviseurs

Levering &
Montage

Nazorg

Open op
zondag