Back to top

Een sfeervolle slaapkamer creëer je zo

Je spendeert wel wat uurtjes in de slaapkamer, je kan er dus maar beter een mooie plek van maken! Niets zo fijn dan je kamer aan te kleden met enkele passende accessoires die van deze slaapplaats een passend geheel maken! 

Geef ruimte aan rust

Het is de kunst om het evenwicht te vinden tussen gezellig aankleden en too much accessory. Je bent hier immers om tot rust te komen en te veel afleiding zorgt voor een onrustige sfeer. De keuze van je boxspring of slaapkamer zegt al veel over je smaak. Heb je een neutrale kleur gekozen of komt er een uitgesproken stijl naar voor? Wat het ook is, kleed aan met mate. Je slaapkamer moet een ontspannen gevoel uitstralen, voor jezelf en je partner.  

Durf met kleur! 

De slaapkamer mag dan wel een rustplaats zijn, het hoeft geen saaie boel te worden. 
Concentreer je op één kleur en hou je daar aan. Zo kan je zoals bij ons bijvoorbeeld, een cognac boxspring combineren met zwarte accessoires, dat sluit mooi aan bij het cognac en fleurt je kamer meteen op. Trek dit door naar je hoeslaken, plaid, fotokader op de commode, tint in de vloermat, ... 

spiegel
Nachtlamp € 35,95
Kussen met print € 29,95
Plaid met print € 72,95
Nachttafel retro 2 lades € 220

Meer inspiratie

Meer inspiratie nodig? Lees hieronder gerelateerde artikelen met inspiratie voor je woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, ... veel leesplezier.