Back to top

Al 60 jaar meubelplezier in Lier

Sinds het jaar 1963 heeft dit familiebedrijf al ontelbaar veel leefruimtes in een nieuw kleedje gestoken. De meubelzaak is ontstaan in Berlaar maar is inmiddels gevestigd in Lier. Dankzij de trouwe klanten heeft het bedrijf zich hier kunnen ontpoppen tot een firma die vandaag onderdak biedt aan maar liefst 12.000 m2 meubelplezier.

Zowel klassieke als moderne meubelen hebben hun plaatsje gekregen.  Jong of minder jong, iedereen kan terecht bij Gova Meubelen.  Ondanks de opkomst van nieuwe materialen besteedt men bij Gova nog steeds veel aandacht aan het ‘echte’ meubel.  De afdelingen klassieke eetkamers, salons en slaapkamers zijn dan ook onze pronkstukken.  Maar ook voor het jonge publiek stelt Gova een waaier aan kwaliteitsmeubelen voor. Onder het motto ‘Een uitgeslapen man is er twee waard”, stellen wij maar liefst 5.000 m2 ter beschikking voor een uitgebreid gamma van slaapkamers, dressings, kleerkasten en slaapcomfort.  Meubelen Gova brengt het beste in het meubel naar boven. De afgelopen jaren heeft Gova zich meer en meer gespecialiseerd in het op maat maken van uw slaapkamer. Schuine daken of andere bouwwerken vormen geen probleem voor onze professioneel geschoolde medewerkers. Maar ook aan de kleinsten onder ons is gedacht.  Een speelse afdeling baby –en jeugdkamers begeleiden uw dierbare telgen naar het grote leven.

De aankoop van nieuwe meubelen is een niet onbelangrijk gebeuren en dat weten wij bij Gova Meubelen.  Onze gespecialiseerde woonadviseurs geven u dan ook graag advies bij het kiezen van het geschikte meubel voor uw woonvertrek. Eens u uw keuze heeft gemaakt, zorgen de professionele meubelmonteurs van Gova voor een probleemloze levering en een correcte montage van uw meubelen bij u thuis.  Maar hier is ons werk nog niet gedaan. Want ook een meubel is vatbaar voor ‘verwondingen’. Op het eerste gezicht een probleem, maar niet voor onze klantendienst. Op dit gebied heeft Gova een sterke reputatie opgebouwd.  Een meubel koopt u immers om uw leefomgeving aangenaam te maken en moet dus ook gebruikt worden.  Hier mag u met een gerust hart een bestelling plaatsen, gova laat u niet in de steek!

Kortom, Gova Meubelen is een meubelzaak met een verleden, een heden en een toekomst. Elke generatie kan hier terecht om het meubel van zijn dromen te ontdekken.

Bezoek onze showroom!