Back to top

DRESSINGS-/MAATKASTEN

Bij Meubelen Gova maken we kasten geheel op jouw maat en naar jouw wensen. Schuine muren, een opvallende kleur, een eigen stijl… Jij beslist! Zo kan je die hele verzameling schoenen, handtassen en kleren mooi wegbergen.

Novamobili
Dressing Stave
Novamobili
Dressing Plissé
Dressing Baltic
Maatkasten Strak-A
Dressing Sliding
Maatkasten Long Island
Maatkasten Landelijk-C
Maatkasten Landelijk-B
Maatkasten Landelijk-A
Maatkasten Klassiek
Kleerkast Italiaans B
Kleerkast Italiaans - A
DRESSING
Kleerkast Power
Kleerkast Match
Kleerkast Horizont

Ontdek de prachtige maatkasten van Gova Meubelen

Voldoende bergruimte is essentieel in iedere woning. In een mooie kast berg je al je kleren, boeken en juwelen netjes op, voor een overzichtelijk en opgeruimd huis. Tegelijkertijd kan je de kast goed benutten om je interieur wat extra persoonlijke flair te geven. Stal je mooiste foto's uit, etaleer prachtige accessoires of fleur de kast op met een aantal kleine plantjes. Ben je op zoek naar de perfecte kast voor jouw woning en wil je graag een uniek meubelstuk kopen? Bestel dan een kast op maat bij Gova Meubelen.

Het grote voordeel van een kast op maat is dat je iedere kant op kunt. Ben je op zoek naar de perfecte smalle kast voor in een dunne nis? Of wil je een kast laten maken die moeiteloos aansluit op een schuin dak? Het is allemaal mogelijk. Bovendien maken we bij Gova Meubelen maatkasten in iedere stijl. Maak je interieur warm en uitnodigend met een landelijke kast of ga juist voor de rauwe uitstraling van een industriële stellingkast. Je kunt onze kasten op maat tot in de puntjes personaliseren. Zo bepaal je de kleur, de indeling van de kast en natuurlijk de specifieke afmetingen. Op deze manier weet je zeker dat je jouw droomkast in huis haalt.

Bij Gova Meubelen vinden we het belangrijk om kwaliteit te leveren. Dat betekent dat al onze maatkasten worden afgewerkt door onze eigen vakmensen. Zij weten precies wat ervoor nodig is om een hoogwaardige kast te maken met een professionele finish. Uiteraard gaan we eerst met jou rond de tafel zitten om je wensen te bespreken. Welke stijl spreekt je aan en wat mag zeker niet ontbreken in de maatkast? Wanneer we dat voor ogen hebben, kunnen we een kast ontwerpen die aan al je verwachtingen voldoet. Is de kast eenmaal afgewerkt, dan zorgen wij er natuurlijk ook voor dat deze netjes wordt geïnstalleerd. Zo kan jij zorgeloos genieten van je nieuwe aanwinst.

Dankzij meer dan vijftig jaar ervaring hebben wij alle kennis op zak om maatkasten van de beste kwaliteit te leveren. Heb je interesse in een kast op maat of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast staan we bij Gova Meubelen klaar voor al je interieurvragen. In ons assortiment vind je namelijk ook alles voor een mooie slaapkamer en woonkamer, inclusief stijlvolle zetels en fauteuils.

12.000m2 woonplezier bij Gova

Zitten
Alles voor je woonkamer:
van loungezetel tot relax.

Wonen
De gezelligste momenten,
beleef je aan de eettafel.

Slapen
Kies voor de slaapkamer van jouw dromen

Woonaccessoires
Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Gova Meubelen staat garant voor kwaliteit

60 jaar
ervaring

12.000 m2

Interieur
adviseurs

Levering &
Montage

Nazorg

Open op
zondag