Back to top

KASTEN

Kleerkast Swing 1
Kleerkast Swing 2
Kleerkast Tifo
Kleerkast Studio 1000 - 2000
Kleerkast Italiaans B
Kleerkast Italiaans - A
Kleerkast Skyline B
Kleerkast Ravato
Kleerkast Power
Kleerkast My Style
Kleerkast Myor
Kleerkast Match
Kleerkast Horizont
Kleerkast Dublin
Kleerkast Compose D
Kleerkast Compose C
Kleerkast Compose B
Kleerkast Compose A
Kleerkast Brista

Gova Meubelen, de plek voor de perfecte kleerkast

Een echte slaapkamer is niet compleet zonder een goede kleerkast. Naast een lekker bed is een kledingkast onmisbaar in je slaapkamer. Ben je op zoek naar een goede kleerkast? Kom dan langs bij Gova Meubelen in Lier. Gova Meubelen is namelijk dé plek om op zoek te gaan naar een kleerkast en ander meubilair!

Wat voor keuze is er op de markt?

Als het aankomt op het kopen van een kledingkast zijn er veel verschillende keuzes. Het is van belang om eerst goed na te denken naar wat voor variant jij op zoek bent. De eerste vraag die je jezelf hierbij moet stellen is of deze ingebouwd of losstaand moet zijn. Dit is makkelijk te beantwoorden door jouw slaapkamer te bekijken. Heb je een ruimte of nis in de slaapkamer waar deze ingebouwd kan worden, ga dan voor deze variant.

Heb je bepaald waar je kledingkast komt te staan? Dan kun je aan de slag met het invullen van de opties. Hoe wil je de kleding in je kleerkast opbergen bijvoorbeeld. Kies het juiste aantal legplanken en of kledingstangen om je kast slim te organiseren. Bij kamers met weinig ruimte is het onder andere ook slim om te kijken naar een kleerkast in hoekvariant. Door een kleerkast in de hoek te verwerken benut je de ruimte in jouw slaapkamer optimaal.

Twee andere opties waar je nog uit kan kiezen zijn:

- Schuifdeuren of draaideuren

- Deuren met spiegel, spiegeldeuren of zonder spiegel

Laat je adviseren door onze interieur experts

Kom je langs bij ons in de winkel dan staan onze interieur adviseurs klaar om je te helpen. Samen met jou kunnen ze bepalen welke kleerkast het beste in jouw slaapkamer past. Neem bijvoorbeeld een foto van je huidige slaapkamer mee en doe samen met onze adviseurs inspiratie op in onze winkel. Heb je eenmaal je kast samengesteld, dan zullen wij deze voor jou aan huis leveren en installeren.

Gova Meubelen beschikt over kleerkasten in allerhande soorten en stijlen. Zo hebben we een ruim assortiment aan verschillende kleerkasten. Van landelijke varianten tot aan de modernste kleerkasten. Voor elke leeftijd en levensstijl kun je bij onze winkel de perfecte kleerkast vinden. Je vindt onze winkel langs de Ring van Lier. Doe hier ideeën en inspiratie op om zo de perfecte kleerkast voor jouw slaapkamer te kopen. 

 

12.000m2 woonplezier bij Gova

Zitten
Alles voor je woonkamer:
van loungezetel tot relax.

Wonen
De gezelligste momenten,
beleef je aan de eettafel.

Slapen
Kies voor de slaapkamer van jouw dromen

Woonaccessoires
Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Gova Meubelen staat garant voor kwaliteit

60 jaar
ervaring

12.000 m2

Interieur
adviseurs

Levering &
Montage

Nazorg

Open op
zondag