Back to top

SLAAPBANKEN

Heb je vrienden of familie die af en toe wel eens blijven slapen, maar geen echte logeerkamer met bed? Dan is een slaapbank vast ideaal voor jou. De bank fungeert overdag gewoon als zetel en 's avonds klap je hem uit als bed. 2 in 1 dus!

Slaapbank Delizia
Slaapbank Fantoom
Slaapbank Tripi
Slaapbank Sabun
Slaapbank Osvald
Slaapbank Davidoff

Woonkamer of logeerkamer

Zet de slaapbank als zetel in de woonkamer en drink er gezellig een lekker aperitiefje met je vrienden. Wordt het net iets te laat? Dan klap je de bank in één beweging uit tot bed. Je vrienden kunnen zo comfortabel blijven slapen. Het is ook leuk voor jullie, als je ’s avonds graag languit voor tv ligt. ‘Per ongeluk’ in slaap vallen tijdens de film kan voortaan ook geen kwaad meer.

Deze banken zijn verder ideaal indien je in de logeerkamer liefst zoveel mogelijk plaats bespaart. Een bed neemt snel veel plaats in beslag. Kies daarom een bank die je als zetel in de kamer plaatst en enkel openklapt wanneer bezoek blijft slapen.

Comfortabel en stijlvol slapen

Ligt een slaapbank wel goed om te slapen? Ja hoor! De kussens zijn heerlijk zacht en de banken zijn ruim. Je gasten zullen niet klagen! Bovendien biedt Gova een ruim assortiment slaapbanken aan. Zo vind je vast een zeker een sofa die in jouw interieurstijl past. Ga voor een landelijke, moderne of industriële bank.

Slaapbanken zijn dus zowel stijlvol als functioneel. Het leuke eraan is dat wanneer de sofa ingeklapt in de woonkamer staat, je niet merkt dat je hem kan omtoveren tot bed. En wanneer je hem uitklapt, vergeet je dat het een sofa is.

Ben je eerder op zoek naar een gewone zetel of andere meubels om je slaapkamer, kantoor of woonkamer mee in te richten? Neem dan een kijkje bij onze andere categorieën. Kom zeker ook eens langs in onze winkel, waar onze collega’s met professioneel interieuradvies klaar staan om je te helpen!

12.000m2 woonplezier bij Gova

Zitten
Alles voor je woonkamer:
van loungezetel tot relax.

Wonen
De gezelligste momenten,
beleef je aan de eettafel.

Slapen
Kies voor de slaapkamer van jouw dromen

Woonaccessoires
Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Gova Meubelen staat garant voor kwaliteit

60 jaar
ervaring

12.000 m2

Interieur
adviseurs

Levering &
Montage

Nazorg

Open op
zondag