Back to top

BEDBODEMS EN MATRASSEN

Liv by Revor
Matras Tectonic 1500 Pulse
Liv by Revor
Matras Luna 1500 Latex
Liv by Revor
Matras Luna 750 Latex
Liv by Revor
Matras Luna 750 Hybride
Mline
Matras Cool Motion 4
Mline
Matras Cool Motion 3
Mline
Matras cool motion 2
Mline
Matras Cool Motion 1
Mline
Matras Slow Motion 8
Mline
Matras Slow Motion 7
Mline
Matras Slow Motion 6
Mline
Matras Slow Motion 5

Een goede nachtrust begint bij het juiste matras. Maar hoe kies je een die past bij jouw wensen en voorkeuren?

Een nieuw matras

Een goed matras dat past bij jouw lichaam en slaaphouding is de basis voor een gezonde nachtrust. Na een nacht slapen op een te zacht of te hard exemplaar voel je je niet uitgerust. Het is dus heel belangrijk om de juiste te kiezen. Misschien zoek je een nieuwe, omdat je huidige matras is doorgezakt of aan vervanging toe is. Of wil je een nieuw exemplaar vanwege een slechte rug of omdat je regelmatig rugklachten hebt? Daarvoor heeft Gova een ergonomische oplossing. Je wordt weer uitgerust en zonder rugpijn wakker!

Jouw perfecte matras

Om te bepalen waar jij het best op slaapt, moet je eerst bedenken wat je belangrijk vindt aan matrassen. Houd je van harde of juist zachtere matrassen? Wordt het latex of binnenvering? Ook je lichaamsgewicht speelt mee bij het kiezen van matrassen. Slaap je het liefst op een luxe boxspring of geef je de voorkeur aan een gewoon bed? Ook moet je in je keuze meenemen of je vooral op je rug, zij of buik slaapt. Het is soms lastig te bepalen welk matras je voorkeur heeft. Daarom kan je in onze slaapstudio allerlei matrassen uitproberen. Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het maken van je keuze, zodat je elke nacht als een roos slaapt.

Verschillende maten bedden en matrassen

Bedden zijn te koop in verschillende lengte- en breedtematen, dus matrassen ook. Let bij het kopen van nieuwe matrassen goed op dat je de juiste maat koopt. Heb je een tweepersoonsbed? Dan is het vaak mogelijk of nodig om twee smallere matrassen te nemen. Het voordeel daarvan is dat jij en je partner op matrassen kunnen slapen die helemaal passen bij jullie eigen voorkeur en slaaphouding. Let ook op je bedbodem. Sommige bedbodems zijn geschikter voor bepaalde matrassen dan andere.

Mooi beddengoed

Heb je gevonden wat je zocht? Maak je bed dan compleet met nieuw bedtextiel, zoals een modern dekbedovertrek en een bijpassend hoeslaken in een hippe kleur. Of ben je toe aan een heel nieuwe look in je slaapkamer? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. We hebben stijlvolle dressings op maat om je kleding netjes in op te bergen. Ook vind je bij ons comfortabele slaapbanken of complete slaapkamers in verschillende stijlen. Jouw smaak zit er zeker bij.

12.000m2 woonplezier bij Gova

Zitten
Alles voor je woonkamer:
van loungezetel tot relax.

Wonen
De gezelligste momenten,
beleef je aan de eettafel.

Slapen
Kies voor de slaapkamer van jouw dromen

Woonaccessoires
Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Gova Meubelen staat garant voor kwaliteit

60 jaar
ervaring

12.000 m2

Interieur
adviseurs

Levering &
Montage

Nazorg

Open op
zondag