Back to top

JEUGDKAMERS

Jeugdkamer Kilian
Jeugdkamer Jana JK
Jeugdkamer Akola JK
Jeugdkamer Dennis
Jeugdkamer Mikado Antraciet
Jeugdkamer Mikado Wit
Hoogslaper Pino
Strandhuis Pino
Stapelbed Keady

Kinderkamers bij Gova Meubelen

Ben je op zoek naar een comfortabele kinderkamer voor je zoon of dochter? Kom dan snel een kijkje nemen bij Gova Meubelen, dé meubelwinkel in Lier. Hier bieden we een breed assortiment aan stijlvolle kinderkamers voor de jeugd. Vandaag de dag hebben kinderen een druk leven. Het is dan fijn als ze hun eigen plek hebben waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

Wat zijn leuke ideeën voor de kinderkamer?

Door je kinderen niet alleen een kleurrijke, maar ook een fantasierijke omgeving aan te bieden, wakker je hun creativiteit aan. Zo kun je kiezen voor behang met een print om de kinderkamer een vrolijk tintje te geven. Denk bijvoorbeeld aan een behang met schattige diertjes, lieve prinsessen of snelle auto’s. Verder is kleur in de kinderkamer heel belangrijk. Een felrode stoel staat bijvoorbeeld mooi bij witte meubels. Je kunt er ook voor kiezen om de wanden van de kinderkamer in verschillende kleuren te schilderen. Dat zorgt voor de nodige afwisseling.

Kinderkamers voor meisjes

In ons assortiment hebben we een groot aantal mooie kinderkamers voor meisjes. Zo is er bijvoorbeeld de romantische kamer met prachtige lichte meubels en een sierlijk bureautje om aan te werken. Het geheel wordt aangekleed met leuke gekleurde lampen en zachte kussentjes op het bed. Ook een elegante spiegel waar je meisje zich kan optutten mag natuurlijk niet ontbreken in haar gezellige meisjeskamer!

Kinderkamers voor jongens

Voor jongens hebben we tal van stoere kamers in ons aanbod. Wat dacht je van de industriële kamer met zijn strakke meubels in lichtgekleurd hout en een grote kast met verschillende compartimenten? Een handige plank voor alle boeken boven het bureau zal zeker van pas komen. Deze complete jongenskamer met natuurlijke kleuren wordt mooi afgemaakt met een zwarte lamp.

Hoe een kinderkamer inrichten?

In de kinderkamer moet je kind kunnen spelen, schoolwerk kunnen maken en niet te vergeten lekker kunnen slapen. Om de kinderkamer opgeruimd te houden, is opbergruimte een must. Naast een kast kan een bed met extra lades handig zijn. Een bureau om aan te knutselen of huiswerk aan te maken is ook een aanrader. Een gezellige speelhoek of zithoek maakt de kinderkamer helemaal af. Hoe je de kinderkamer ook wilt inrichten, bij Gova Meubelen vind je zeker de perfecte meubels die jouw jeugdkamer stijl geven. Kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact met ons op via de website. We helpen je graag verder!

 

12.000m2 woonplezier bij Gova

Zitten
Alles voor je woonkamer:
van loungezetel tot relax.

Wonen
De gezelligste momenten,
beleef je aan de eettafel.

Slapen
Kies voor de slaapkamer van jouw dromen

Woonaccessoires
Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Gova Meubelen staat garant voor kwaliteit

60 jaar
ervaring

12.000 m2

Interieur
adviseurs

Levering &
Montage

Nazorg

Open op
zondag