Back to top

RELAXZETELS

Het meubel dat je spieren verwent en een genot is voor het hele lichaam? Een passende relax!
Verkies je een manuele of elektrische exemplaar, in stof of leder? Kom ons uitgebreid aanbod aan relaxen ontdekken in onze relax-afdeling. Heb je wat moeilijkheden met rechtstaan? Ga dan voor een relax met de handige sta-op functie. 

Iedereen weet dat rust heel belangrijk is. Je reset jezelf na een drukke werkdag en het geeft je de kans om te ontspannen uit de drukte van het dagelijkse leven. Om ten volle te ontspannen, is een relax-zetel van Gova Meubelen de ideale oplossing! Met ons ruime aanbod aan kleuren en stijlen, vind je ongetwijfeld een stoel die perfect in jouw interieur past. 

Omdat iedereen andere wensen heeft voor zijn ideale relaxstoel, heeft ons assortiment een ruime keuze aan verschillende uitvoeringen. Zo kan je gaan voor een manuele relaxzetel, die je dankzij een hendel in de gewenste positie kan instellen. Of ga je liever voor een elektrische relaxzetel waarbij je snel en eenvoudig de positie aanpast met een druk op de knop? Gova heeft het allemaal!

Ook voor mensen die iets minder goed te been zijn is er een perfecte relax-zetel. Als je moeilijkheden hebt met rechtstaan, is een zetel die uitgerust is met een “sta op”-functie de ideale oplossing. Deze stoel beweegt mee naar boven, waardoor je makkelijk uit de relaxstoel kan komen. 

Relaxzetels zijn er in verschillende vormen en maten, waardoor deze perfect zijn voor bijna elke kamer in huis. Ga voor een relaxstoel in de woonkamer en geniet comfortabel van jouw favoriete tv programma. Of wat dacht je van een relaxstoel in je thuiskantoor? Neem plaats met je laptop op je schoot en je (school)werk zal nog nooit zo relaxed geweest zijn.

Op zoek naar de perfecte relaxstoel voor jou? Ontdek een greep uit ons assortiment op deze pagina, kom eens langs bij Meubelen Gova of neem contact met ons op. Natuurlijk kun je bij Meubelen Gova ook terecht voor gewone sofa's en meubels voor in je slaapkamer, woonkamer en kantoor.

 

12.000m2 woonplezier bij Gova

Zitten
Alles voor je woonkamer:
van loungezetel tot relax.

Wonen
De gezelligste momenten,
beleef je aan de eettafel.

Slapen
Kies voor de slaapkamer van jouw dromen

Woonaccessoires
Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Gova Meubelen staat garant voor kwaliteit

50 jaar
ervaring

12.000 m2

Interieur
adviseurs

Levering &
Montage

Nazorg

Open op
zondag