Back to top

EETTAFELS

Forme
Eettafel Mamart
Robu
Eettafel Voran
Forme
Eettafel Cono
Eettafel Lenzo
Forme
Eettafel Maeva
Eettafel verlengbaar Nixo
Eettafel verlengbaar Kozani
Eettafel Freelance X-poot
Eettafel Citrus
Eettafel verlengbaar Kasoliet
Eettafel Holcot
Eettafel verlengbaar Axilon
TAFEL
Eettafel Bodil
Saunaco
Eettafel Nyro
Saunaco
Eettafel verlengbaar Cas
Eettafel Pair
Eettafel Ragg
Vincent Sheppard
Eettafel Albert
Eettafel Quebec
Eettafel Abeli
Eettafel Brodi
Eettafel Freelance A-poot
Eettafel Birla
Eettafel Aneka
Eettafel Isola

 

Gova Meubelen heeft de mooiste eetkamertafels in huis

Een tafel is doorgaans het middelpunt van de woon- of eetkamer. Het is dé plek waar je de dag begint met een heerlijk ontbijt en ‘s avonds weer aanschuift voor het diner. Maar een houten tafel is natuurlijk veel meer dan alleen een plaats om te eten. Je speelt er spelletjes met het hele gezin, of legt er een kaartje met je vrienden. Ook wordt de houten eettafel tegenwoordig steeds vaker gebruikt als studie- of thuiswerkplek. Redenen genoeg dus om jouw tafel eens goed onder de loep te nemen. Voldoet hij eigenlijk nog wel, of is het gewoon tijd voor een nieuwe design tafel?

Jouw houten eettafel vind je bij Gova

Ben je toe aan een mooie nieuwe keukentafel? Kom dan snel eens langs bij Gova in Lier, de meubelwinkel met een groot en verrassend assortiment. Bij het uitzoeken van een eetkamertafel moet je natuurlijk rekening houden met de beschikbare ruimte én het aantal stoelen dat je er omheen wilt zetten. Heb jij een ruime landelijke keuken, dan is een stoere eiken tafel een uitstekende optie. Wil je jouw eettafel met één zijde tegen een muur plaatsen, dan is een rechthoekige of vierkante tafel handiger dan een ronde of een ovale eetkamertafel.

Wij hebben de eetkamertafel die jij zoekt

Je hebt in onze meubelzaak altijd de keuze uit tafels voor iedere woonstijl. Zoek je een design tafel of verkies je een eenvoudige houten tafel? Kies gewoon de eiken tafel die het beste past bij jouw interieur en ontdek ook de prachtige stoelen die Gova te bieden heeft. Zo maak je jouw nieuwe eethoek helemaal compleet. Heb je jouw favoriete design tafel gevonden? Dan is het wellicht ook een leuk idee om eens te kijken naar een bijpassende salontafel. Zo breng je eenheid en rust in jouw interieur.

Een ronde tafel zorgt voor een speels effect

Gezellig aanschuiven voor een kopje koffie en een goed gesprek, dat doe je aan een eigentijdse houten tafel van Gova. Dan wil je natuurlijk wel lekker ontspannen kunnen zitten. Daarom hebben wij in onze collectie allerlei traditionele modellen opgenomen, maar we hebben ook hele moderne tafels met X-poten, U-poten en A-poten. Modern vormgegeven tafels die bovendien optimaal comfort bieden. Als jij binnenkort een etentje wilt geven aan een nieuwe eettafel, wacht dan niet langer en kom bij ons een unieke tafel van topkwaliteit uitzoeken. Onze interieuradviseurs helpen graag bij het vinden van jouw ideale keukentafel.

12.000m2 woonplezier bij Gova

Zitten
Alles voor je woonkamer:
van loungezetel tot relax.

Wonen
De gezelligste momenten,
beleef je aan de eettafel.

Slapen
Kies voor de slaapkamer van jouw dromen

Woonaccessoires
Maak je interieur compleet met de leukste woonaccessoires

Gova Meubelen staat garant voor kwaliteit

60 jaar
ervaring

12.000 m2

Interieur
adviseurs

Levering &
Montage

Nazorg

Open op
zondag