Back to top

Design ontmoet duurzaamheid: Pronkstukken van Forme, Insan, en Robu in de spotlight!

Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en esthetiek binnen de rustieke, Scandinavische sfeer. We richten de schijnwerpers op enkele opmerkelijke stukken van Insan, Forme en Robu die je sinds kort in onze showroom kan bewonderen. Laat je inspireren!

Insan: Traditie en innovatie hand in hand

Insan is een pionier in slim, duurzaam meubilair, waar digitale precisie en ambachtelijke vakmanschap samenkomen. Gebaseerd op humanistische principes bieden hun ontwerpen betaalbare, eigentijdse stukken die wereldwijd worden gekoesterd. De Artisan Factory, voortkomend uit 50 jaar houtmeesterschap, creëert tijdloze klassiekers en verenigt traditie met innovatie.

De gebogen rugleuning van de Janu stoel is vervaardigd uit gestoomd massief hout en heeft een ovale zitting met iets oversized proporties. Deze biedt een ongekend comfortabele zitervaring, verpakt in een minimalistisch design.

Insan's Janu stoel met armleuningen met zachte afgeronde randen, omarmt je met zijn vloeiende vormen.

De Kit stoel omarmt traditioneel vakmanschap met zijn eenvoudige ontwerp. Het modulaire design maakt de stoel stapelbaar en biedt keuzes in verschillende houtsoorten, beitskleuren en stoffen, passend bij jouw stijl.

De Lap barkruk beschikt over een prachtig ergonomisch gevormde zitting in de vorm van een zachte golf. De vloeiende overgangen van zitting naar poten zijn met de hand vervaardigd en geven een ambachtelijke touch.

Forme: Duurzaam vakmanschap in Nederland

Forme, een Nederlands meubelmerk, ademt passie voor kwaliteit en duurzaamheid. Hun hoogwaardige tafels worden lokaal geproduceerd door 40 vakmensen in het zuiden van Nederland. Duurzaamheid staat centraal met gebruik van duurzaam hout, minimalisering van logistiek, zonne-energie, recycleerbare verpakkingen en het planten van een boom per verkochte tafel.

De Maeva eettafel voegt met zijn keivorm niet alleen een natuurlijk element toe aan de ruimte, maar straalt ook een tijdloze elegantie uit die perfect aansluit bij de Scandinavische woonstijl.

De ovale Mamart eettafel, gemaakt van massief eikenhout en met unieke V-vormige poten, brengt een vleugje speelsheid naar jouw eetkamer.

De ronde eettafel Cono, ondersteund door vier ronde poten, kenmerkt zich door een eenvoudig en elegant ontwerp.

Robu: Tijdloos meesterschap voor de toekomst

Al 160 jaar en zes generaties lang staat Robu voor duurzaamheid en tijdloos vakmanschap. Van ontwerp tot verpakking gebeurt alles lokaal in hun atelier. Ambacht en traditie gaan hand in hand met innovatie, resulterend in hoogwaardige, duurzame producten met lage CO2-voetafdruk. Ze gebruiken PEFC-gecertificeerd eikenhout en elke tafel wordt op maat gemaakt, tegen de wegwerpcultuur in.

De rechthoekige eettafel Voran beschikt over subtiele details, zoals de afgeronde hoeken, die de tafel naar een hoger niveau tillen.

Voor de liefhebbers van robuuste schoonheid is er de eettafel Lofer aan, met twee stevige ronde poten die stabiliteit en karakter toevoegen aan de ruimte.

producten

Op de hoogte blijven van alle blogartikels?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en mis niets meer.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door ons assortiment.