Back to top

Saunaco RON: Een Belgisch meesterwerk bekroond met de BRUSSELS Balthazar Award

De RON-collectie van Saunaco werd op de Meubelbeurs in Brussel geëerd met de BRUSSELS Balthazar Award. Deze erkenning bevestigt de uitzonderlijke kwaliteit van Saunaco's modulaire kastenprogramma, RON, dat 100% Belgisch, vervaardigd door Saunaco en ontworpen door Studio Segers.

Belgisch vakmanschap ontmoet ontwerpexpertise

RON is niet zomaar een kastenprogramma; het is het 100% Belgisch resultaat van de vruchtbare samenwerking tussen Saunaco en Studio Segers.

De ervaring van Saunaco, opgebouwd over vele jaren, en het gebruik van ambachtelijke kwaliteit en geavanceerde machines, bevestigen hun positie als een duurzame en kwalitatieve meubelproducent. De continue zoektocht naar verfijning en nieuwe technieken, onder leiding van Peter van Winkel en zijn team, resulteert in een collectie waar perfectie in elk detail zit.

Studio Segers, een toonaangevend ontwerpbureau, brengt een no-nonsense aanpak en zinvolle concepten in de RON-collectie. Met generaties ontwerpers hebben ze een portfolio opgebouwd voor gerenommeerde nationale en internationale merken. Hun betrokkenheid bij RON voegt een extra laag van doordacht design en architecturale visie toe aan deze unieke collectie.

Fijn design met eindeloze modulariteit

Met zacht afgeronde hoeken en een verfijnd aluminium onderstel straalt de RON-collectie elegantie uit. De subtiele groeven en het gestructureerd glas volgen een consequent lijnenspel, waardoor de collectie een tijdloze finesse verkrijgt. De kasten, verkrijgbaar in gebeitst of gelakt eik fineer, gepoedercoat MDF, bieden veelzijdigheid met de optie voor deuren in gestructureerd of vlak glas, laden, of open aluminium vakken. RON onderscheidt zich door eenvoudig aanpasbare modules, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van RON bij Meubelen GOVA en voeg een vleugje Belgische elegantie toe aan je interieur.

Benieuwd naar meer van Saunaco? Ontdek ook hun collecties NYRO en CAS!

maatwerk, producten

Op de hoogte blijven van alle blogartikels?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en mis niets meer.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door ons assortiment.