Back to top

Made in Belgium: Creativiteit van eigen bodem

Het zal je verbazen dat ons kleine Belgenlandje een schat aan hoogwaardige designmeubels herbergt. In België vind je namelijk meubelmakers die al meer dan 100 jaar actief zijn. Het zijn de ambachtelijke vaardigheden en de grenzeloze passie voor vakmanschap die de Belgische meubelkunst door de eeuwen heen hebben doen floreren. De meubelmakers van hier hebben oog voor elk detail, beschikken over indrukwekkende technische vaardigheden en koesteren een onvoorwaardelijke liefde voor duurzame materialen. Ontdek een selectie van Belgische ontwerpen die we bij Gova met veel trots vertegenwoordigen.

Kwalitatief en duurzaam

Met een sterke focus op duurzaamheid, het milieu en de toekomst, worden de meubels uit de Samir- en Baltic-lijnen volledig in België vervaardigd. Duurzaamheid begint bij de grondstoffen, daarom zijn deze meubelen uitsluitend gemaakt van Europese eik met het FSC - label. Ze worden zodanig vervaardigd dat ze ten allen tijde terug in de natuurlijke kringloop kunnen worden opgenomen. Op deze manier wordt bijgedragen aan een beperkte ecologische voetafdruk.

Artisanale klasse

Van boom tot afwerking, vervaardigen gedreven vakmensen al meer dan 40 jaar zitmeubels van eigen bodem. Ze staan voor artisanale klasse en uitmuntend vakmanschap dat bestand is tegen de tand des tijds en perfect geschikt voor een actieve levensstijl. Kiezen voor Liliane, Smooth of Skyler betekent kiezen voor een zetel van Belgische topkwaliteit!

Innoverend zitcomfort

Door in te zetten op innovatie, duurzaam ondernemen en een constante verbetering van het productieproces staan onze Palma, Romane en Sofia stuk voor stuk garant voor topkwaliteit en jarenlang zitcomfort. Doordat de productiemedewerkers continu worden bijgeschoold is hun vakmanschap van uitzonderlijk hoog niveau. Naast het produceren van de meubelen voeren ze er ook constante kwaliteitscontroles op uit, waardoor geen enkel detail over het hoofd wordt gezien wat zorgt voor comfortabele zitmeubels van hoge kwaliteit.

Bij Gova zijn we trots om deze selectie van hoogwaardige Belgische ontwerpen te delen. Ontdek de pracht van Belgisch design in onze showroom en laat je verrassen door de meesterwerken die ons land te bieden heeft.

maatwerk, producten, Info

Op de hoogte blijven van alle blogartikels?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en mis niets meer.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door ons assortiment.