Back to top

Met Belgisch zit je goed

Wie dacht dat er in België geen mooie en comfortabele salons en relaxen gemaakt worden heeft het totaal mis. De grootste zitmeubelfabrikant van Benelux ligt namelijk in Dilsen-Stokkem. Raymond Meers richtte in 1978 het bedrijf op en nam zo’n 5 medewerkers aan boord. De meubelfabrikant kende zo’n groei dat de volgende generatie nu aan het roer staat en er meer dan 200 mensen zijn tewerkgesteld. Dankzij jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing van de medewerkers is het vakmanschap bij Mecam Group uniek.


Vakmanschap is het sleutelwoord bij Mecam. Productiemedewerkers worden steeds bijgeschoold, voeren constante kwaliteitscontrole uit en gebruiken alleen de beste materialen die voldoen aan de strengste normen in de meubelindustrie. Doordat oog voor detail, duurzaamheid en consumentenbescherming op de eerste rij staan, biedt Mecam Group haar klanten, naast de standaard 3 jaar meubelbescherming, ook extra garantievoorwaarden aan.

Voor ieder wat wils

Binnen de Mecam Group vind je verschillende lijnen waarvan je het merk Mecam en Neo-Style bij Gova terugvindt. Mecam bestaat voornamelijk uit relaxzetels en comfortsalons met geïntegreerde relaxen. Neo-Style bestaat ook uit comfortsalons, maar deze collectie is een tikkeltje moderner en jonger. Bovendien bestaat elke collectie niet alleen uit verschillende modellen en maten, maar heb je als klant ook keuze uit een gigantisch gamma ledersoorten en stoffen. Door deze beide merken bij ons aan te bieden, vind je dus zeker een relax die bij jouw smaak past

De salons en relaxen van Mecam en Neo-Style bieden een uitmuntend zitcomfort door onder andere de typerende hoge ruggen die rug en nek perfect ondersteunen. Elektrisch of manueel is bij de meeste modellen een optie. De uitvoering in hoogkwalitatieve materialen maken het plaatje af.

100% Belgisch: design & productie

Nagenoeg de volledige productie vindt plaats in ons land. Daar heeft Mecam Group een heel goede reden voor: alle knowhow zit hier. Maatwerk vergt ontzettend veel technische kennis en enkel zo staan zij garant voor de allerbeste kwaliteit en comfort m.a.w.: ‘Met Belgisch zit je goed’!

Overtuigd? Wil je zeker zijn dat jouw relaxzetel of relaxfauteuil van deze Belgische topmakelij is? Alle salons en relaxen van deze meubelfabrikant zijn te herkennen aan het label ‘Met Belgisch zit je goed’ of vraag er gerust naar bij een van onze medewerkers.

producten, tips, persoonlijk advies

Op de hoogte blijven van alle blogartikels?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en mis niets meer.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren door ons assortiment.